Посуд з тростини: випробувано та надійно!
24 Кві, 2020
Біорозкладанний одноразовий посуд стає все більше популярним на сьогодні. На відміну від пластикової продукції, такі вироби – повністю безпечні для здоров’я та екології. При виготовленні посуду на рослинній основі виділяється значно менше вуглецю, ніж при виробництві посуду з пластику – саме цим і пояснюється великий попит на продукцію.
Заклади та люди, які дбають про природу, обирають саме такий посуд. Крім того, бокси для їжі та тарілки із тростини дуже зручні у використанні. Виробляється з волокнистого залишку цукрового очерету, що залишається після процесу віджимання з нього соку.
Основні характеристики
- Спеціальна технологія виробництва екологічної сировини дала змогу посуду бути міцним.
- Стійкість до деформацій та температурних перепадів.
- Легкість утилізації (часто використовується в якості компосту).
- Високий рівень вологонепроникливості.
- Здатність пропускати повітря.
- Не виділяє канцерогенів при контакті з гарячою їжею.
- Має білий колір (не фарбується), матеріал схожий на папір.
- Через шість місяців перетворюється на компост
Переваги екологічного посуду з тростини
- Створений повністю із натурального матеріалу без домішок пластику.
- Можна ставити як в морозильну камеру, так і в мікрохвильову піч.
- Використовується в якості зручної тари для їжі на винос.
- Здатність добре тримати форму з гарячою стравою (використовується для зберігання рідкої страви та соусу), не просочуючись протягом доби.
- При утилізації посуд із тростини не задає шкоди здоров’ю та оточуючому середовищу.
- Низька ціна. Частіше за все, купують великим оптом.
Біорозкладний посуд із тростини — це насамперед менша кількість відходів для закладів харчування. Саме таку продукцію знайдете на віртуальних полицях нашого магазину. Виготовлений з макухи цукрової тростини (багасси), має здатність повністю розкладатися природним шляхом. Товар підійде для використання під час фестивалю вуличної їжі – скільки б до Вас не прийшло гостей — тарілок вистачить на всіх. І головне — їх не доведеться мити. Якщо дотримуватися оптимального температурного режиму їжу в посуду з тростини дозволяється транспортувати на далекі відстані без утрати якості.
Бокси та тарілки з екоматеріалу мають привабливий зовнішній вигляд та приємні на дотик. Якщо піклуєтесь про своє здоров’я та природу – обирайте екологічний посуд із тростини!
до новин